Boo - +45

Borta match mot konditionsdopade Boo och den stora frågan innan matchen var om Petri skulle klara av nervpressen, sist svek ju tydligen dem i sista stund så det var skönt att se när han gled in på isen.

Redan i sitt första byte höll det på att bli succé när han blev serverad ett friläge av Dala men tyvärr så räddade målvakten, ja det är lite skillnad på skillsen när man kliver upp på juniornivå.

I samma byte så blir det tyvärr hemmalaget som istället tar ledningen istället, forwarden kommer in längs sin vänstra kant och får på en riktig drömträff och pucken borrar sig upp i Larssons vänstra kryss.

Kvitteringen låter dock inte vänta på sig, det tar bara dryga trettio sekunder när Tony passar pucken till Mörken som går runt kassen och väntar ut keepern innan han lägger in en backhand.

Klockan hinner bara ticka upp till 5,28 innan samma grabbar samarbetar igen, Tony hittar Mörken i friläge som den här gången hittar det högra krysset och Kringelstan har vänt matchen.

Matchen är ganska jämn och bägge lagen skapar ganska bra lägen men bägge målvakterna briljerar med fina räddningar. Med två och en halv minut kvar av perioden så ökar hoppet för en utökning av ledningen när Kringelstan får chansen i powerplay, den spelformen blir ingen större succé utan i slutet av den så blir det istället en utvisning för borta laget.

När andra perioden startar så drabbas Kringelstan av ytterligare en utvisning, 3-5 spelet klaras av men innan den sista utvisningen är avklarad så kommer till sist kvitteringen.

Kringelstan repar dock mod och återtar ledningen efter 3,51 när Gretzky, förlåt Tony ska det stå, hittar Bros som i sin tur spelar fram Jander som snurrar runt och skickar in pucken i bortre hörnet.

Efter dryga halv minuten så får Kringelstan återigen chansen i powerplay men även den här gången så resulterar det i utvisning för borta laget och även den här gången blir det inte bara en utan två utvisningar men den här gången reder Kringelstan ut 3 mot 4 och 3 mot 5 spelet.

Nu ökar dock Boo trycket mer och mer och efter 9,20 så är kvitteringen ett faktum, detta trots ett flertal räddningar och ett ganska bra försvarsspel men det är bara att konstatera att är det något Boo har så är det kondition.

3-3 blir slutresultatet och hela laget förtjänar beröm både för sitt spel och sin kämpa insats och som vanligt var Larsson en säker sista utpost.