Tyresö/Hanviken - +45

Borta match mot Tyresö och redan på uppvärmningen såg det ut att vara ett laddat gäng, speciellt Petri som åkte runt och ylade OS guld OS guld….

Lagen känner lite på varandra inledningsvis men det känns som att Kringelstan har ganska bra koll på sina motståndare och det blir också bortalaget som tar ledningen i matchen.

Det är Valle som hittar Nibbe med en passning strax innanför blå och han tar några skär framåt och sätter skottet ganska lågt nere vid högra stolpen.

2-0 kommer efter drygt halva perioden när Valle lyfter in en retur efter förarbete av Dala och Bros.

Kringelstan fortsätter att ha ganska bra koll på matchen förutom vid några tillfällen då det slarvas och Tyresö bjuds på några lägen men då finns Larsson längst bak som i vanlig ordning räddar upp situationerna.

Strax före pausvilan kommer även 3-0 och det är Tony som påpassligt stjäl pucken bakom kassen och snabbt tar sig runt den och lägger in pucken.

I upptakten av andra perioden drabbas bortalaget av en utvisning och Kringelstan spelar ett bra boxplay men i slutet av utvisningen så skickar Tyresö in en puck mot mål som på något markligt sätt letar sig in bakom en förvånad Larsson.

Hemmaklacken vädrar lite morgonluft när dem tror att sina favoriter är på väg ifatt men det hoppet släcks omgående, direkt efter tekningen så tar Mörken med sig pucken in över anfallsblå där han hittar Peter med en passning som i sin tur hittar Tony som styr in pucken fram till 4-1 i det som nog får räknas som matchens delikatess.

Även 5-1 kommer ganska snart och det är Danne som hittar Petri ”OS-guldet” Pätsi vid bortre blå och han går direkt mot mål och skjuter in sitt premiärmål i juniströjan.

Ytterligare ett baklänges mål kommer efter slarv i försvarsarbetet men återigen visar Kringelstan att man är numret större i den här matchen då man replikerar ganska omgående, det är Olle som spelar över till Nibbe som nästan skjuter klubban ur händerna på Bros när han styr in pucken.

I slutet av matchen fastställer Peter slutresultatet till 7-2 när han blir serverad öppet mål av Mörken.

Efter matchen klagade Tyresö på att dem hade blivit av med flertalet av sina fina puckar men till den anklagelsen var Niclas ”plexiglaset” Mörk helt oförstående till.