Slaget om Telge avgjort

Efter en jämn inledning med böljande spel och chanser åt båda håll tog vi mer och mer över spelet. Programenligt tog vi ledningen men 1-0 efter bombardemang av Charlie i Järnakassen. resultatet stod sig nästan hela perioden och nu gällde det att få behålla ledningen tills pausvilan.

Vad händer? Ingen vet, allra minst Järna. Två snabba mål lyckas vi pressa in sista 37 sekunderna och 3-0 målet ligger bakom deras keeper med tiden 20.00! Publiken är i uppror, men rätt ska ju vara rätt!

Målet signerat Olle Dyhrberg. Han får ett pass från hörnet av Tony upp till backplats. För andra gången i år skjuter har lågt och för andra gången i år sitter den klockrent!

Sista perioden förtsätter vi hålla uppe spelet och gör 4-0. De knappar in lite i målprotokollet och gör två mål på slutet. Slutresulat 4-2.

Efter matchen begav vi oss båda gängen mer till Olearys för gemensam middag och bira. Det blev en lyckad afton!
Publicerad: 15 februari 2010