Kanonspel i sista seriematchen för juniorlaget

Även om Templet inte kokade så var det fartfyllt, högt tempo och chanser som byttes. Mycket inspirerande att se att vår Keeper Putte Nyström är tillbaka....och vilken comeback det varit de få matcher han kunnat spela i år.
Kanonspel i kassen igår!
Känns trycket för laget att vi har tre duktiga målvakter.

Bland utespelarna gjorde alla ett gediget jobb både bakåt och framåt.
Vår vana trogen skjuter vi för lite och lägger för lite puckar in på mål. Då blir det inga skitmål som Vikegård skulle sagt.

Positivt att se Rune välja skott före att söka passning......vad händer, jo målvaktsretur och måltjuven Tony är framme och vispar in den......så enkelt!

Vi ledde med både 2-1 och 3-2 som vi gör i mitten av andra.
Sista minuten blir det kalabalik då Putte blir överkörd, lite rabalder renderar båda lagen fem minuter. Vi lyckas freda målet från ytterligare påhälsning och matchen slutar 3-2.

Tack vare segern hamnar vi troligen på femte plats i tabellen, strax före Järna.

Publicerad: 19 mars 2010