Part One i Vänkapsdubbeln avgjord

Vi startade i ett rasande tempo och motståndarna hängde inte alls med. Tror alla tyckte det gick väl enkelt och redan efter 8-10 minuter sjönk tempot lite. Vi fortsatte dock att dominera spelet.

Första målet signerades av rookisarna Mats Vahlberg som tryckte dit ettan efter pass från Tommy Sörensen.

Tvåan blev ett rikigt klapp-klapp mål där rookien Danne Pettersson assisterade sist till målgöraren.

2-0 i paus och kraftigt spelövertag även om Peter i mål noterades för många svettiga räddningar.

Ytterligare en Rookie klev in i målprotokollet, både med mål och assist, Niclas Mörk. Alla puckar är sparade.

Efter slutsignalen lös det ett rättvist 5-0 på resultattavlan. Peter i mål gjorde en kanonmatch och höll nollan.

Ytterligare två rookisar lirade, som förvisso inte hamnade i målprotokollet men väl hjälpte peter där bak, backarna Hasse Lyckberg och Johan Odelius.

Vi får väl denna gång tacka Peter och våra Rockisar för segern!

Med den här stämningen i laget, både på isen och i omklädningsrummet, ser jag verkligen framemot årets säsong.