Uppdaterat. Guldet blev till sand.......

Det blev en spelmässigt tung helg om än rolig. Turneringen präglades av våra många skador och det unika skedde att spelare till och med lämnade återbud till banketten.

Skadebekymmer:
Helgen startade som sig bör med ett lätt träningspass på förmiddagen i hallen. Redan här kom första skadan. En stäckning i baksidan låret på en förvisso vältränad, men ouppvärmd kropp satte helt stopp för spel för Bros. Inför andra matchen tvingas Mäkinen ställa in för ljumsksmärtor. Han spelar dock lördagens andra match, men under matchen får han en stenhård puck på vaden där inga skydd finns och sen var det färdigspelat även för honom.

Under lagets andra match försvann ytterligare två spelare för resten av turneringen. Siito fick ett kompispass som träffade illa, pucken tog i ögat. Det blev färd till sjukhuset där de fick sy ihop ena ögonbrynet. I slutet av matchen åkte Benny ihop med en motståndare, inget ojust, men smällen tog så illa att han fick ledas av isen. Efter misstänkta inre skador for Putte med Benny till sjukhuset för läkarundersökning. Tack o lov så fanns inga ”tunga” skador men smärtorna och stelheten slutade med att han avstod kvällens bankett……..Då gjorde det garanterat ond!!

Vi spelade tyvärr bara första matchen med fullt manskap.

Matcherna:
Vi startade första matchen mot finska Toldboys kanonvasst. Vi spelade ut dom och följriktigt hade vi 3-0 i protokollet. I andra perioden åt de sig närmare och närmare för att tillslut kvittera med 52 sekunder kvar. Matchen gick till straffar som vi tyvärr förlorade.

Icebrakers, som vi slog förra året, slog oss med 7-3 och var klart bättre. De vann också tillslut hela turneringen rättvist.
Sala HC – ledning med 2-0 och sen tappar vi allt, slutresultat, 2-4.
Söndagens match mot Manset Ketut blev till slut en skalp, vinst 7-3.

Spelmässigt gjorde vi en ganska usel prestation på isen. Det var bara första 15 minuterna i turneringen som Kringelstan gick att känna igen. Vi får ta revansch nästa år!

Publicerad: 24 januari 2012