Klubbspets avgjorde. Mån 6 feb

Vi ställde upp med fullt lag ooch vi spelade riktigt bra. Laget följde coachens råd till punkt och pricka i första perioden. De var kort med gubbar så vi skulle forechecka hårt och ligga högt i banan. Vi snodde många puckar i anfallszon. Allt fungerande utmärkt. 1-1 i halvtid och vi hade initiativet och full koll på händelserna i matchen.

Andra fortsatte som den första i fem minuter.........Då tar Kvicken en fullständigt vansinnig utvisning. Visserligen blir han upphakad när han åker upp i anfall, men reaktionen med en spearing i magen på motståndaren var mindre snyggt. Fem minuter och matchstraff och inga protester från egna laget!

En man kort i fem minuter och naturligtvis gör de 1-2. Vi tappade helt initiativet och tillsammans med ytterligare utvisningar kom vi aldrig in i matchen igen. Putte i mål höll nere siffrorna.