kompletterad: Haribohallen bjöd på karameller

Det blev ingen smaskig choklad med nougat när vi kom på besök. Vi serverades bara hårda karameller som inte alls var i vår smak.

Redan efter två minuter ringde det bakom Jocke, som kom och gästspelade med oss. Det kändes som vi knappt hunnit ut på isen. Efter målet kopplade de grepp om spelet och vi hade svårt att hänga med. De hade snabba spelvändningar och vi tog inte hem hela laget som vi ska och deras kontringar blev många och farliga.

De SPELADE mer hockey än vad vi gjorde. Visst hade vi chanser, men det var korta anfall och vi lyckades sällan etablera något spel i deras zon.

Första perioden slutade 0-2. Vi lyfte upp spelet de första fem-sju minuterna av andra och lite mer glöd i båset blev det.

Hoppet släcktes dock när deras bäste spelare, nr 10, satte en stenhård handledare i Jockes högerkryss – ridå!

Ett helt rättvist resultat och med tanke på att Kringelstans bästa spelare var Jocke Öhlander (fd Johansson) i kassen, så speglar slutresultatet 0-4 matchbilden korrekt.

Komplettering:

Nu när matchen sjunkit in ordentligt slår det mig att det var ju faktiskt inte bara jocke som försvarade våra blå färger.

Vi åkte till matchen med en räcka återbud bland våra backgiganter; Kajan, Esa, Besse och inte minst lätttränade NUMBER ONE, Nibbe Alin.Vi fick disponera om laget rejält och Dala fick som så ofta förr ta en backvakans, med den äran.

I nöden klev en riktig backtalang fram. Peter Mäkinen tog ansvar och klev ner i backpar med Jander. F-n han måste ha tjuvtränat på fågelkärret! Vilken helgjuten insats!
Publicerad: 26 februari 2012