Den långa sviten utan förluster bruten

Nacka kom till Templet på besök och det var vår första match ever mot dem i +45. Nacka trillade förra säsongen ur Elitserien och satsar, enligt coachen Calle Bergsman, i år stenhårt på att ta steget tillbaka. Vi förstår varför efter hans kommentar om matchen: - ”Det märks att det inte är Elitserien, ett annat tryck på läktaren och inte samma pengar heller.”

Nacka är utan tvekan det bästa lag vi mött i år. Alla i laget lirade ishockey och dessutom hade de matchens klart bäste spelare på isen, nr 4. Tre mål, ett ass. och inne på samtliga mål.

Vi fick smaka på vår egna framgångsrika medicin med hård foreceching, backcheching och laget högt upp i banan. De hade hårt tryck på oss i försvarszon och stressade oss till mängder med misstag i egen zon. Även om spelet böljade en del fram och tillbaka fick vi aldrig fast den i deras zon och våra anfall och vårt försvarsspel uppe i banan var väldigt, väldigt lamt.

Naturligtvis trillade målen in bakåt också och det ringde fyra gånger innan paus. Efter ett lååångt byte på 1.30 från vår sida direkt efter paus punkterade de matchen helt genom att sätta matchens sista mål. Sedan lutade de sig tillbaka lite och tog det lugnt.

…...Ja tyvärr……vi var helt chanslösa i matchen. Skotten 13-34 behöver egentligen ingen mer förklaring än att den ende som får godkänt i Kringelstan är Peter i mål. Han får betyget tre kringlor.

Inga kringlor delas ut till utespelare, det vore ansvarslöst en kväll som denna.

0-5 inrapporterat.
Publicerad: 17 november 2012