Oroligheter vid bortamatch

Hela vår matchuppladdning fick planeras om och många i laget sågs irra omkring med oroliga blickar. Vi får nog betrakta det som en svaghet för föreningen att en sån händelse skall få så stora konsekvenser för lagens insatser.

Matchen mot Tullingepojkarna, som var juniorlagets andra match denna säsong, fortsatte som den senaste matchen för A-laget gjorde. Det utmärkande draget för hela matchen var ett dåligt försvarsspel.

Fortsatt mycket misstag i egen zon men nu av annan art. Förra matchen handlade det mycket om slarv med pucken i egen zon och nu handlande det mest om bedrövligt markeringsspel och dåliga positioner.

Vi hängde ändå med någorlunda i första och ledde ett tag med 2-1. Dock vände de och i paus var ställningen 4-3 i hemmalagets favör.

Andra perioden blev en lång plåga. De var bara 10 utespelare men det var dessa som höll uppe tempot och vi hann inte alls med, varken uppe i banan eller i egen zon. Målen bakåt fortsatte att rinna in och vi klöv tyvärr skamgränsen med tvåsiffrigt. Match slutade med torsk, 10-5.

Nå't positivt: En kedja kan i alla fall lyftas fram. Förstalinan med mörk, Homer & Gurkan. De lirade 3-1 i sin match och två av målen kom i boxplay!)

Tyvärr bara att konstatera: Motståndarna ställde upp med tio hockeyspelare!
Publicerad: 22 november 2012