Poäng i premiären för A-laget

Årets första seriematch i templet blev till en början en hafsig historia med ett spel som böljade fram och tillbaka. Vårt försvarsspel fungerade dåligt i första perioden och där räddade Micke i målet oss med flera fina räddningar. Anfallsmässigt såg det bättre ut med en hel del chanser framåt.

Efter första perioden gick vi till halvtidsvila med 2-1 i bakfickan och minnesvärt är Jesse Cedendahls snygga mål. Efter en frän forechecking av hela femman i anfallszon hamnar han med pucken mitt i slottet och trycker upp den i nättaket. Mycket snyggt.

I andra perioden tog vi över spelet helt och dominerade stort. Dessvärre lyckades vi inte få in nån mer puck. Däremot fick Danderyd ett slumpmål och slutsiffrorna skrevs till 2-2.

Femman som imponerade mest och bäst var Abris-femman. Abris flankerad av Jesse och Kjelledal och med backarna Besse och Dala.
Publicerad: 8 november 2013