Avancemang till kvartsfinal i DM

Matchen spelades i offensiv anda och det var mycket chanser åt båda håll. Vår Jensa i mål fick det emellanåt svettigt och gjorde ånyo en strålande insats mellan stolparna.

Vi hade ett flertal frilägen som vi brände. Både Dala, Mörk & Tony missade. Det var en öppen och rolig match att titta på från båset! Både Dala och Tony revanscherade sig dock med varsin balja.

Vi satte psykologiskt 1-0 med 16 sekunder kvar av första perioden och det kändes bra under vilan. Stärkta av det så skickade vi in 2-0 redan efter 22 sekunder i andra. Nu kändes det som att det skulle släppa ordentligt men målorgien infann sig inte för oss. Istället var det Lidingö som kröp närmare i protokollet och både reducerade och kvitterade med fem minuter kvar.
Dock kändes vi som det starkare laget.

Med Valle i skottläge i slottet känner sig ingen målvakt säker. Mycket snyggt placerar han vinstpucken i nättaket bakom deras keeper med fyra minuter kvar.

Vi lyckas spela ut resterande tiden utan större problem och vinstsifforna skrevs till 3-2 och avancemang till kvartsfinal i cupen fixat.
Publicerad: 19 december 2013