Första serieförlusten för säsongen

De startade i ett furiöst tempo och maken till forechecking har vi inte mött på år och dar. Vi hade otroligt svårt att spela oss ur egen zon hela första perioden.

Kanonaden till trots var det vi som gjorde de två första målen. De knaprade sig dock ikapp till 2-2 innan periodvilan.
De vann skotten i första perioden med förkrossande 21-7 och utan Jensa i högform hade de nog avgjort matchen redan då.

Spelet jämnades ut en aning i andra då de inte riktigt orkade med sin hårda forechecking. Det blev grinigt och många utvisningar. Bla åkte vi på ett matchstraff. Det blev inget ordnat spel alls på grund av alla utvisningar.

De lyckades trycka in ytterligare två mål och det rättvisa slutresultatet blev en förlust med 2-4.
Publicerad: 19 januari 2014