Ännu en storseger för A-laget

Trångsund hade svårt att få ihop lag till matchen, men de lyckades ändå få ihop två femmor till nedsläpp.

Det kan sägas på en gång, det blev en promenadseger med imponerande 41-10 i skott. Vi hade ett stort spelövertag redan från start och deras chanser var lätträknade.

Redan i andra minuten tog vi ledningen och sen rullande målen in i jämn ström. 5-0 i halvtid. I andra perioden fortsatte målkalaset med ytterligare mål och slutresultatet skrevs till hela 11-0. Det innebär att vi gjort 23-0 i de två senaste matcherna. Mycket imponerande framåt och mycket bra spel i kassen av Micke.

Målproduktionen blev lite ojämnare denna afton jämfört med vår förra utskåpning. Första linan med Valle, Dala & Bros med backarna Besse, Nibbe & Kaj stod för hela åtta påsar och de hade riktigt skoj på isen.

I denna match precis som den föregående hade vi en lirare som gjorde två baljor i samma byte. Valle daskade in de båda målen inom loppet av 30 sekunder. Snyggt jobbat.

Seger med 11-0 och ännu obesegrade. Snart väntar förhoppningsvis en ren seriefinal borta mot Österåker den 16 mars.
Publicerad: 23 februari 2014