Meriterande vinst mot Salem Stars A-lag

De startade i ett ursinnigt tempo och visade upp ett fenomenalt passningsspel. Det hann gå tio minuter innan vi fick tag i pucken och då slängde vi också ett öga på resultattavlan. Den lös 0-3 och ingen förstod riktigt vad som hänt.

Vi kom dock mer och mer in i matchen ju längre tid som gick. Det tog ju tid att vänja sig vi riktig hockey. Vi jämnade ut spelet en aning i första och hade faktiskt en hel del chanser. Även Danne i mål spelade upp sig fantastiskt bra och stod för flera fina räddningar. 3-5 i paus var vi mycket, mycket nöjda med.

Efter vilan verkade det som vi kom in i andra andningen och nu hade vi hittat melodin och lirade riktigt bra. Vi lyckades verkligen anpassa spelet efter motstånd! Deras killar slutade lira puck och åkte en hel del själva och det brukar aldrig vara ett gott tecken för laget.

Vi gjorde fyra raka kassar och gick upp till 7-5 sen fick de ett mål i sista minuten men segern var till slut aldrig i fara. Slutresultat 7-6.

Sammantaget var detta en av våra bästa matcher för säsongen. Vi spelade riktigt bra lagspel efter den inledande chocken och alla bidrog både i försvars-och anfallsspelet.

Skönt att vår rookie Mats äntligen fick en puck med sig från matchen, GRATTIS MATS RYDBERG!
I övrigt hittade vi två tvåmålsskyttar i Valle och Mörken. Även Molle och Kenneth nätade och det var dessutom många som hamnade i matchprotokollet med assist.
Publicerad: 21 mars 2014