Onödigt poängtapp

Vi fick en tung start med mål i baken redan i första minuten. Det blev väckarklockan som behövdes för vi lirade bra i första perioden och dominerade klart.

Redan efter tre minuter hittar Rune Valle i slottet och pang så är det kvitterat med en välplacerad handledare. Vi tog även ledningen i första efter att Valle hittat Bros uppe vid blålinjen. Skottet sökte sig direkt i mål efter att Rune mycket förnämligt skymt målvakten.

Ledningen med 2-1 i paus kunde varit större då vi hade fler chanser, bl.a. två ramträffar.

Samma visa igen, ett tidigt mål för motståndaren i andra perioden. Målet väckte Solna och de tog över mer och mer av spelet och skapade en hel del chanser. Mycket berodde såklart på att vi drog på oss en hel del utvisningar i andra.

Vi tog dock ledningen med 3-2. Gurkan fick pass från Tony och får till en av sina sköna träffar. Målvakten lyckas inte hålla pucken utan den ramlar ner på sidan och Renberg håller sig framme och slår in returen.

Med två minuter kvar plockar de målvakten. Vi får två fina chanser att lägga in den i tom kasse men missar tyvärr båda lägena. Med bara 21 sekunder kvar av matchen kommer de fram på vår vänsterkant i ett mycket snyggt anfall och spikar slutresultatet 3-3. Kändes tungt och inte helt rättvist.

Finn i målet gjorde en fin-fin insats. Bland övriga pelare utmärkte sig Esa "Kari Eloranta" Kyllönen för en stark arbetsinsats både framåt och bakåt. Bland kedjespelarna var det mest Valle som som stack ut med bra spel och go i skridskoåkningen.
Publicerad: 28 november 2014