Juniorlaget upp i serieledning efter "krysstad" tillställning

Vi startade matchen mot MB Hockey i högt tempo och riktigt bra spel. Vi öste på ordentligt hela första perioden och vann skotten stort med 18-8.

Redan efter fyra minuter lossnade målskyttet. Tompen lirar Bros som kommer innanför blå och dumpar pucken på mål. Keepern lyckas fumla in pucken och 1-0.

Tvåan kom snabbt, två minuter senare är samma femma inne och Jander visar prov på sina mjuka handleder och hittar Bros i slottet med ett flippass. Han får tid att sikta och sätter den högt på keepern.

Vi borde avgjort matchen i första perioden på alla våra fina chanser. Framför allt lirade vår välkomponerade juniorkedja bra, med Rydan, Mörk och Peter. De hade bra snurr i anfallszon och med lite flyt hade de satt ett par, tre kassar.

……………Som vanligt, får man numera säga, så gör motståndarna mål i slutet av en period. De stack upp i en av sina få anfall och med 21 sekunder kvar reducerar de till 2-1.

Reducering och pausvila var vad MB behövde för de kom ut som ett nytt lag och matchen ändrade karaktär helt. De tog över spelet och skapade en hel del framåt. Våra egna chanser var lätträknade och det kändes som vi fick försvara oss mest hela tiden.

Naturligtvis kom även utdelningen för dem. Två snabba mål och plötsligt låg vi under.

Jag undrar hur Jander tränat upp sin vänster- resp högerhandled?
I ett av våra anfall är återigen Jander med i offensiven. Han lägger ytterligare en mjuk flippmacka, nu serverar han Mörken i slottet som siktar och siktar och siktar och sen sprätter upp den elegant i nättaket. Slutresultatet spikades till 3-3.

Skadefronten?
Esa blev tidigt avplockad från matchen av läkarteamet. ”Lower body injury” och minst en vecka var deras kommentar.

Dock var två långtidsskadade tillbaka. Mörken (knät) och Jander (ljumsken). Märklig rehab av Jander-ljumskskadad och har mest tränat handleden!!

Kringelbetygen:
ALLA spelade bra i första och ALLA spelade dåligt i andra. De som dock utmärkte sig positivt i andra perioden var dubblerande backarna Jander och Nibbe som gjorde ett kanonjobb i defensiven.
Publicerad: 4 december 2014