A-laget föll mot serieledarna

Sollentuna var väldigt skridskoskickliga och vi hade svårt att få grepp om dom. De kom i snygga anfall och snabba avslut.

Till vårt försvar i första perioden så drabbades vi av en hel del utvisningar och de gjorde samtliga tre mål i Powerplay. Det sista, som vanligt i slutminuten, med endast 24 sekunder kvar av perioden.

Hoppet tändes i början av andra. Rune hittar Tony i slottet som skjuter och Bros är framme på returen och vispar in den. 1-3 och nu jäklar….

Spelet jämnas ut en del även om det är Sollentuna som fortfarande har kommandot. I mitten av andra sätter de spiken i kistan och slutresultatet skrivs till rättvisa 1-4.

Bäst i Kringelstan, som så många gånger tidigare, Putte ”the Wall” Nyström i målet.
Publicerad: 13 december 2014