Vänskapsdubbeln mot Järna Wild Hogs

Sommarfighten i juli slutade med en 9-4 seger, efter resultaten 2-4 och 7-0 i matcherna.

Första matchen i Oktobers ”vänskapsdubbel” spelades i Järna ishall och gick inte direkt i någon kompisanda.

Matchen var grinig och fylld med utvisningar. Dessutom avslutades matchen med tumult och bråk mellan två spelare, dessa blev också avstängda till match två. Tompen ”The mauler”, var den ene och han satte in en dubbel forhand på motståndaren som fortfarande undrar vad som hände!

Walle fyllde stor grabb, dvs 100 matcher, denna dag och före matchen grattade vi alla och sa att idag spelar vi för Valle och alla pass går till honom! I sitt första byte och innan en minut gått hade han daskat in pucken där den skall ligga. Snyggt jobbat Walle!

En Rookie gjorde sin första match i vårt vackra ställ. Wille Englund klarade av premiären galant även om det var ovant med visir på hjälmen. Han gjorde avtryck direkt, han är ju inte direkt störst i laget men han körde ändå in Järnas coach, Lillen, i sargen så det smällde i hela hallen. David mot Goliat, två minuter i belastningsregistret redan under första matchen.

En mycket stor eloge till Lill-Erik & Esa. Vi blev oturligt 16 utegubbar och de delade frivilligt och broderligt på en backplats och lirade halva matchen vardera. STORT mycket stort. Laget före Jaget. Coach tackar och minns!

Två bra keeprar, Backis för vår del, höll nere siffrorna och vinsten, som stannade vid 4-1, i första matchen får ses som rättvist.

ANDRA fighten lirade vi i Templet. Vi hade ett litet snack innan om att tagga ner lite denna kväll och så blev det. Båda lagen åkte omkring som fromma lamm så domarna fick en betydligt lugnare afton än kvällen innan.

Järna kom till start med bara två femmor och det kom att prägla matchen. De orkade inte riktigt hela vägen mot våra tre, fulla, hungriga femmor.

Herr Andersson var ofin nog att för andra matchen i rad måla mot sina gamla kamrater från Järna. Skäms! sa Järnas coach.

Kung Walle har verkligen tagit sitt ansvar som stor grabb! En balja senast och nu ett Hatrick!
Tre mål från hans nylindade klubba och dessutom snygga mål.

Vi hade ett ganska kraftigt spelövertag matchen igenom och skotten slutade 43-17 i vår favör.

3-0 i paus utökades till 6-1 når slutsignalen ljöd. Det kunde blivit betydligt högre siffror och resultatet var ganska smickrande för Järnas del. Även denna match vaktades kassarna av två heta målvakter med Putte på vår sida.
Publicerad: 8 oktober 2015