Segertåget ångar på

Älta kom till spel med tre fulla femmor som verkade vara laddade till tänderna men visa av erfarenheten sedan gårdagen så tryckte coacherna en extra gång på vikten med försvarsspelet i början av matchen, sagt och gjort Kringelstan börjar väldigt försiktigt för att hålla nollan vilket lyckas i 43 sekunder………. Älta gör 1-0 genom Ältas grand old man Birger Lind 72 år gammal (fantastiskt).
Direkt på nedsläpp slår Gurkan ut pucken till Valle som åker runt i anfallszonen och letar passning men när Lillen glider in framför mål och skymmer keepern (när Lillen skymmer så skymmer han verkligen) så skjuter han istället och det är kvitterat redan efter 15 sekunder.
Nu verkar årets upplaga av Kringelstan vara väldigt trögstartade så följaktligen tar Älta återigen ledningen efter 3:21 när en motståndarna släpps igenom alla försvarslinjer väldigt enkelt.
Men precis som under gårdagsmatchen så börjar maskineriet vakna och succesivt trycks Älta tillbaka mer och mer och efter 16 minuter trycker Olle av en kanon från blålinjen och ekot i hallen meddelar att pucken har gått stolpe in.
En dryg minut senare använder sig Danne av den gamla passningsfinten följt av en tempoväxling så vips är han innanför blålinjen och trycker av en riktig mörsare rätt upp i målvaktens plockhandskryss, helt otagbart och Kringelstan kan gå till en välförtjänt halvtidsvila i ledning med 3-2.
I andra perioden kontrollerar Kringelstan verkligen matchen när dem stänger ner Ältas anfallsspel som totalt endast får iväg 11 skott mot målet under matchen, här ska alla ha en eloge men backarna måste ju framhållas som idag bestod av Esa, Olle förstärkta med Danne och Tony ”the sniper”.
Efter dryga 14 minuter bestämmer sig nämnde Tony för att nu var det dags att stänga matchen när han i pp glider upp i slottet och trycker in 4-2 på passning av Gurkan, i slutet av matchen passar han även på att göra 5-2 när han elegant vinklar in en passning från Esa.
Återigen gör A-laget en bra match där motståndarna tröttas ut trots att dem var numerärt överlägsna, så en godkänd match av hela laget från Putte i målet till forwards med ett extra plus då till backarna som förutom att spela ett bra försvarsspel även stod för fyra av fem mål.