Trångsund – Kringelstan

På pressträffen meddelar Tomas Broström att han har gett dispens för Trånkan att ta in en underårig keeper eftersom dem ville att alla målvakter skulle få lite matcher, vad han inte visste var att det var den gamle Södertälje ikonen Rolf Wanhainen som skulle stå.

Kringelstan börjar matchen bra och skapar ett par chanser direkt i inledningen av matchen men det kunde ganska snabbt konstateras att det inte skulle bli några mål på vilka skott som helst.
Bortalaget fortsätter att ha ett litet övertag men som ofta sker i sådana matcher motståndarna sticker upp i en kontring och aningens lättvindigt släpps in framför mål och 1-0 till Trånkan redan efter dryga tre minuter.

Kringelstan fortsätter att trycka på men Roffe W står emot men så får vi se vad effektiv forechecking kan uträtta, Trångsund har pucken i egen zon i närmare en minut utan att få ut pucken så till sist rensar man i ren desperation pucken på en medspelaresskridskor och styrs mot det egna målet och det skottet var Roffe W inte med på och det är kvitterat.
Det blir inga fler mål i första perioden och ett trots allt ganska rättvist resultat så långt.

Andra perioden går igång och spelmässigt är den väldigt lik den första, tyvärr väldigt lik den första när Trånkan återigen tar ledningen när dem får stå framför mål och trycka in en retur efter sju minuters spel.
Kringelstan ökar nu trycket ytterligare men förutom den storspelande Roffe W så känns det som hemmalaget får lite väl mycket extra hjälp från domarna, här visar några/någon i Kringelstan prov på lite dåligt humör vilket inte hjälper situationen (skäms Mats).

Efter knappa sjutton minuters spel gör så Trånkan 3-1 och nu är väl matchen avgjord, Kringelstan gör ett tappert försök och tar ut målvakten nästan direkt och skapar ett konstant tryck i två och en halv minut utan att få on pucken, med sekunder kvar dumpar hemmalaget ner pucken i kortsargen och när våran back ska hämta pucken så åker han rakt förbi den (Olle vad hände?) så Trånkan gör 4-1 i öppen kasse från en meter med 13 sekunder kvar på klockan.
Måste nog säga att det var juniorernas bästa match hittills men vad hjälpte det, men trots allt får alla godkänt från Kenta i målet, backarna ända fram till forwards med vikarierande center Nibbe.