Solna - Kringelstan

Före matchen uppdagades det att det inte var inlämnad någon dispens för Tony "the sniper" så det gjordes under uppvärmningen varpå deras lagledare sa att det gör inget för våran målvakt är också underårig..............

Det har klagats en del från oss på läktaren att Kringelstan har haft svårt i inledningen på matcherna men idag sattes nog ett nytt rekord, tekning, pass, pass skott 1-0 alla blickar vändes mot matchklockan som visade 00:00 (där ligger du i lä Molle) detta korrigerades till 0:19 men det kändes som en klar överdrift.

När matchen fortsätter är det bortalaget som tar tag i taktpinnen men deras knattekeeper visar sig vara bra, väldigt bra.
Hemmalaget hänger inte med riktigt och drar på sig några utvisningar men trots flera bra lägen så blir det inga mål.
Efter elva spelade minuter vinner Esa, för dagen center, tekningen bak till Valle som till sist lyckas få pucken i mål och det är kvitterat.
Perioden fortsätter ungefär i samma stil men Solna ä långt ifrån ofarliga då de har ett par riktigt bra hockeyspelare men som alla vet så har även Kringelstan en bra målvakt i Putte.

Andra perioden fortsätter i samma stil som den första, efter 2:30 så får Esa en dropp pass trampar in mot mål skjuter och lyckas sedan slå in sin egen retur.
Aldrig är väl ett lag så sårbart som efter man har gjort mål och den gamla klyschan besannas när Solna kvitterar 13 sekunder efter ledningsmålet när Putte lämnas helt ensam och en Solnaspelare får bli framspelad framför mål och kan slå in kvitteringen.

På pressläktaren tror vi nog att bortalaget ändå ska kunna vinna det här då dem fortsätter att dominera matchen men så efter 30:41 så slänger Solna in pucken mot mål som styrs på en Solnaspelare och ställer Putte utan chans.
Nu händer något märkligt inom mindre än två minuter går Solna från 2-2 till 5-2 på två styrningar och ett skott som Putte var skymd på.

Kringelstan ger sig inte och inleder en furiös press men lyckas inte överlista Solnakeepern, men under ett av flera powerplay så går pucken på ett snöre runt i zonen och till sist så hittar Esa Tony på bortre stolpen men keepern hinner till och med att rädda den men Tony slår in sin egen retur, 5-3 och hoppet lever.

Sista två minutrarna avslutas i spel 6-4 med ett konstant tryck men Solnakeepern tar ALLT, torsk med 5-3 trots ett ganska stort spelövertag och skotten vinns med 26-18 men det hjälper inte när oskärpan/en väldigt bra målvakt satte stopp för A-lagets obesegrade svit.