Kringelstan - Örby/östberga

Tabell jumbon Örby/Östbega kom på besök i templet och det kan sägas direkt att det var en viss klasskillnad mellan lagen och trots att Örby/Östbega hade en något underårig (född 82) så var det aldrig något snack om saken, här ska dem även ha en eloge för en snäll och trevligt genomförd match.

Efter tre minuter tar Kringelstan ledningen Tony blir elegant framspelad av Gurkan i numerärt underläge, dessa två herrar hade en rätt rolig afton då Tony stod för fyra mål och Gurkan hela fem assist.

Det är mer eller mindre spel mot ett mål men det dröjer till tolv spelade minuter innan Renberg trycker in pucken från nära håll.
3-0 gör samme man då framspelad av Molle som trampar ifrån (jo det är sant!!!!) några motståndare och dribblar någon till, här kommer coachen fram till Molle och säger att det är en kandidat till årets mål och det kanske det var i 39 sekunder.

4-0 gör nämligen Tony när han lägger in pucken i öppet mål elegant framspelad utav resten av femman i ett klassiskt klapp klapp mål á la Sovjetiska superfemman, riktig hockeyporr.

Även Nibbe blir målskytt när han soloåker igen försvaret och avslutar vårat målskytte fram till 7-0, tyvärr så slarvas det en del på slutet så Örby/Östbega får till ett tröstmål.

Skotten vanns med 37-11 och många gjorde bra insatser i hemmalaget men det är svårt att inte återigen nämna Tony och Gurkan lite extra och som för dagen kamperade ihop med Olle i kedjan.