Huddinge – Kringelstan

Så var det dags för sista matchen för året när A-laget mötte Huddinge på bortaplan och vid vinst hade en topplacering kunnat bärgas.

I sedvanlig anda så kommer det ett tidigt baklängesmål redan i andra bytet slarvas det å det grövsta och Huddinge gör 1-0 efter 59 sek.
Efter 2,38 upprepas det Kringelstan blir fastcheckade och till sist så kan Kenta inte freda sin kasse längre och 2-0 är ett faktum.

Den evige snipern och skyttekungen Tony ger nytt hopp för bortalaget när han efter en soloraid lägger in pucken köksvägen.
Spelet jämnar ut sig och när hemmalaget får en utvisning efter 11 min så vädras det kvittering men tyvärr slarvas det lite och istället kontrar Huddinge in 3-1, även 4-1 kommer innan pausvilan.

Andra perioden börjar rätt jämnt även om Huddinge känns numret större, efter halva perioden börjar matchen tyvärr att spåra ut när Olle får ett kraftigt rapp över handen och i rena ilskan ger han tillbaka varpå han åker ut på 2+2 utan att få med sig någon motståndare till botbänken.

Trots det ännu relativt lugnt men det är flera spelare som har blivit rappade över händerna och när Lillen kastar av sig handsken för att kyla handen efter ännu ett rapp så börjar flera spelare att protestera, nu händer det lite märkliga att när Gurkan (lite) försynt undrar varför domaren inte blåser för detta svarar han ”jaha ska jag blåsa för hundra utvisningar då” varpå han kastar pucken i isen. Moget värre av en domare.

Nu kan ju alla räkna ut att nästa gång någon i Kringelstan råkade peta till en motståndare så vart det givetvis en slashing utvisning, när då Gurkan återigen (väldigt) försynt börjar diskutera detta och sedan fråga domaren om han var kinkig för han hade missat ett avsnitt av Bolibompa så fick han inte vara med längre utan åka och duscha.

Här vill domaren visa vem som bestämmer och han slutar helt att blåsa för förseelser mot Kringelstan och när lagkaptenen frågar (även han) lite försynt, om man inte får döma åt bägge hållen åker även han ut.

Här ledsnar hela laget och med tre man på botbänken slutar man mer eller mindre att spela varpå siffrorna snabbt rinner iväg till 9-1 som blir slutresultatet, noterbart är att enligt protokollet så vinner Kringelstan skotten med 20-18 men hela presskåren på plats var väldigt frågande om detta verkligen kunde stämma.

Kenta i kassen är väl den enda som kan få godkänt då han stred tappert trots slutresultatet, Huddinge var för dagen ett mycket bättre lag och ska ha en eloge för sin insats medans både Kringelstan och domaren har rätt mycket att jobba på under den kommande försäsongen.