Järna - +45

Efter utskåpningen som knattelaget åkte på mot Järna tidigare under säsongen så var det ett revanschsuget lag som åkte till Järna på söndagskvällen.

Och det är Kringelstan som sätter upp högsta fart redan från början och skapar chans efter chans men tvärt emot vad Christer Abrahamsson sa så har även motståndarna en bra målvakt.

Enda farligheten Järna har är vid en kontring där närmaste försvarsspelare var ca trettio meter bort men Larsson är van vid att ett och annat tillfälle.

Efter ca tio minuters spel så spräcks så äntligen nollan, det är Peter som hittar Valle med en smörpassning från egen zon och fri från halva plan lyckas han få pucken i nät.

Tvåan låter inte dröja på sig, efter en vunnen tekning i mittzonen så passar dala över pucken till Jander vid egen blå, den så defensivt inriktade Jander sätter full fart framåt och när han kommer innan för anfallsblå väntar sig alla ett skott men i stället tunnlar han backen innan han sätter upp pucken i bortre krysset. Utan tvekan dagens snyggaste prestation.

Även trean kommer innan perioden är slut, det är Danne som skjuter pucken via Valles klubba förbi en ställd målvakt.

Andra perioden fortsätter i samma stil med ett massivt tryck från Kringelstan, tyvärr så vart väl övertaget så stort att det inte delades ut någon officiell matchstatistik till pressen efter matchen så som mål, assist och skott.

4-0 kommer genom Jander som får pucken av Bros mitt i slottet och han förvaltar läget genom att trycka in pucken utan chans för keepern.

Målgörandet avslutas när Jander hittar Petri expressen på högerkanten, han sveper förbi hela försvaret och stänker upp pucken i krysset.

Tyvärr så avslutas matchen i ganska grinig stämning då delar av hemmalaget inte uppskattade att ha blivit rejält uppsnurrade under hela matchen.

Troligtvis en av Kringelstans bättre matcher det här året, det spelades hockey och pucken gjorde jobbet så laget fick med beröm godkänt av den samlade pressen.