+50 - Järna

Premiärmatch för +50 laget och som grädde på moset ett derby mot Järna, då förväntade man sig nästan lapp på luckan men det var faktiskt ganska glest på läktaren. Tror Kringelstan behöver tänka över sina biljettpriser så att detta inte upprepar sig.

På pressträffen före matchen så meddelas det att tre tunga återbud har inkommit, Kajan, Jesse och Bros men man har i stället fått in både Nibbe och Jocke i truppen.

När matchen startar så är Kringelstan det spelförande laget och efter 3,35 så kommer ledningsmålet då Mörken hittar Jander framför kassen som enkelt kan trycka in pucken.

Direkt på tekning så flyttas pucken ner i Kringelstans försvarszon där det blir en tekning, direkt på den så blir pucken liggandes lös och en Järna spelare kan snappa upp den och trycka in kvitteringen på en chanslös Larsson.

När halva perioden är spelad så är det lekkamraterna Mörk och Jander, flankerad av Sami, som återigen ger hemmalaget ledningen när man i stort sett kopierar 1-0 målet.

3-1 dröjer bara dryga minuten när Valle hittar en framstörtande Jocke som smäller in pucken utan pardon.

Ett resultat som står sig perioden ut men där nog ingen hade protesterat om det blivit en något större ledning för hemmalaget.

Vad coacherna sa i pausen vet vi inte men i andra så ökar Kringelstan tempot ytterligare lite grann, efter en minut så sitter fyran och det efter ett snyggt klapp klapp spel där Mörken och Vesslan serverar Jander öppen kasse. Kul för Jander att få göra hat trick när han var uppsatt som forward även om själva positionen på planen inte är någon nyhet för honom.

Ca fyra minuter senare görs ett nästan lika snyggt mål när till sist Rehnberg assisterar Vesslan, 5-1 och matchen är definitivt avgjord.

Nu ledsnar Järna lite och målen rullar in för hemmalaget genom i tur och ordning 6-1 Valle ass Petter, 7-1 Johnny ass Dala, 8-1 Mörken ass Sami, 9-1 Valle ass Petter och slutligen 10-1 Vesslan ass Mörken.

En mycket snäll match med mycket få utvisningar men där hemmalaget var alltför överlägsna för att den skulle bli spännande, något som även skottstatistiken visar 31-11.