AC Camelen - +50

Media nåddes först av uppgiften att matchen mot Camelen skulle ställas in då dels en storstjärna som Peter A inte kunde vara med på grund av ett välkänt virus i familjen men när samma öde drabbade Larsson så var laget utan målvakt, här agerade ordföranden snabbt på transfermarknaden och lånade in Per de Land från Trånkan på korttidslån.

Det är en ganska jämn matchinledning men det ser ut som om Kringelstan har svårt att bemästra den ovanligt snabba isen och studsen från sargen.
Efter sju minuters spel så är det Kringelstan som tar ledningen, det är Nibbe som skjuter ett skott som blockas framför mål men Kenta är där och snappar upp returen och stöter in den i mål.

Ledningen står sig i ca fyra minuter innan Camelen kvitterar när dem genom ett anfall längs med vänsterkanten skickar på en kanon upp i krysset som Per är chanslös på.

Matchen fortsätter att vara ganska jämn och när det återstår ca två och en halv minut av perioden så hittar Bros fram med en passning till Valle på vänsterkanten som kan gå på mål och lyckas hitta nätmaskorna fram till 2–1 som också är halvtidsresultatet.

När andra perioden drar igång så är det hemmalaget som tar över taktpinnen mer och mer men när det har gått fyra minuter så hittar Nibbe fram med pucken till Kenta vars skott blockas men den här gången är det Bosse som dyker upp och slår in pucken i mål.

Nu ökar Camelen trycket mer och mer men Kringelstan försöker att spela ett disciplinerat försvarsspel vilket fungerar för det mesta förutom då man släpper till ett par frilägen från drygt halva plan men då visade Per i kassen sin klass.

Trycket från hemmalaget gör dock att Kringelstan drabbas av utvisningar men även tre mot fem spel reds ut, med knappa två minuter kvar efter ett massivt tryck från Camelen så får Jocke tag på pucken och medans övriga i femman släpar sig mot båset så åker han vidare upp mot anfallszonen och ensam mot försvaret så tar han avslutet och hittar femte hålet på keepern fram till 4–1 och matchen är avgjord.

Så med mindre än minuten kvar så hittar Nibbe in med passningen till Jesse vars avslut räddas och den här gången är det Valle som kan slå in returen fram till slutresultatet 5–1.

Kringelstan vinner skottstatistiken med 25-22 vilket känns ganska märkligt då det var Camelen som tryckte på större delen av matchen, Kringelstan spelade ett ganska bra försvarsspel och blockade bort en hel del skott vilket skulle förklara en del. Ett stort plus till Per de Land som ryckte in och inte bara möjliggjorde att det blev match han svarade dessutom för en hel del svettiga räddningar vilket bäddade för en siffermässig säker seger.