+50-Brinken

Kringelstan visar att dom gillar matcher när dom även denna vecka spelar back to back, denna gång är det Brinken som välkomnas till Södertälje.

När matchen startar är det Brinken som gör det i klart bäst tempo, Kringelstan får mestadels försvara sig vilket dom i och för sig gör med den äran och en storspelande Larsson längst bak.

Med tanke på matchbilden känns det därför väldigt ologiskt när hemmalaget tar ledningen efter drygt halva perioden, det är Kajan som hittar Mörken på vänstersidan och han avancerar fram mot målet och trycker in skottet på dämpsidan.

Efter målet ändrar matchen karaktär och det är Kringelstan som för spelet och skapar dom bästa chanserna och när matchklockan visar 13,33 kommer 2-0, efter ett längre anfall är det återigen Kajan som hittar Bros framför mål med ett lågt styrskott som Bros kan vinkla in bakom Brinkens keeper.

Andra perioden startar som den första har avslutats och efter tre minuter kommer även trean, Jander och Kajan som i spel 5-4 hittar Mörken mitt i banan och istället för att åka in och ställa upp trycker han av ett skott rätt upp i krysset så pass hårt att målvaktsflaskan gick sönder.
Sportbladet nås efter matchen av bekräftade uppgifter att flaskan var väldigt gammal och skör så skottet var nog inte så hårt som man först trodde.

Tyvärr så får Larsson inte hålla sin nolla, med 3,29 kvar på uret så kommer Brinken i en tre mot etta och Larsson avvärjer första skottet men Brinken lyckas peta in returen och fastställer slutresultatet till 3-1.

Kringelstan ska ha en stor eloge för sin insats under gårdagskvällen, en helgjuten insats som grundades i ett försvarsspel i toppklass av samtliga på isen, även offensivt bidrog alla på ett bra sätt men ska några nämnas lite extra så blir det väl Kajan för sina assist och Mörken för sina mål när han träffade insidan av målet istället för plexit.

Till och med skotten vanns denna kväll med 22-15.