+55 - SDE

Dags för ytterligare en match A-laget i elitserien, tyvärr så är hemmalaget hårt drabbat av skador och sjukdomar så endast 9 utespelare fanns med i uppställningen.

Matchen börjar ganska jämnt med ganska hafsigt och oorganiserat spel, chanser finns åt båda hållen men respektive målvakt avstyr dessa.

Efter drygt halva perioden spräcks målnollan och då är det SDE som gör det, efter ett längre anfall så överlistas Larsson i kassen då en motståndare styr skottet förbi honom in i kassen.

Efter målet ökar Kringelstan farten i sitt spel men trots ett flertal lägen vill pucken inte in i mål så perioden slutar lite snöpligt 0-1.

Andra perioden ser ungefär ut som den första och även om spelet är ganska jämnt så skapar Kringelstan mängder med kvalificerade chanser, det är Kajan och framför allt Valle som verkar ha en väldig ”otur” med sina avslut som för det mesta går utanför målramen.

Det dröjer till fjortonde minuten innan Kringelstan lyckas spräcka nollan och då är det Esa och Bros som passar Valle bakom målet och när han får ta hand om sin egen retur lyckas han till sist få in pucken i mål.

Även tvåan kommer ganska omgående, då är det Vesslan som försöker hitta Esa framför målet med en passning men pucken går förbi samtliga klubbor samt även målvakten, där ser man att det inte behöver vara så hårda skott för att gå i mål.

Målproduktionen stannar där och hemmalaget tar en tämligen rättvis seger även om SDE var långt ifrån ofarliga men Larsson visade i vanlig ordning klass i målet, även skotten, 22-19, vittnar om en ganska jämn match.

Däremot var vi ganska ense på läktaren att Kringelstan skulle behöva träna lite avslut, såg ut som att framför allt Valle har börjat ta efter storstjärnan Mörken och hans ofog att skjuta i plexit.