Järna – 45+

Söndagskväll och derby mot Järna, det såg glest ut på hemmasektion medans det var partystämning på bortastå redan från matchstart.

Redan i första bytet sätter Kringelstan tonen på matchen när Sjögar assisterar Mörken som skickar upp pucken i första krysset bakom en skymd målvakt från ganska dålig vinkel.

Nästa mål dröjer till 5,46 in i perioden då är det Petri som trampar sig fri efter en passning från Vesslan och smäller upp pucken i samma kryss som Mörken använde.

Järna gör sitt bästa för att komma med i målprotokollet men Kringelstan står för ett imponerande försvarsarbete och är det något som slinker igenom finns Larsson som en säker sista utpost.
Klockan närmar sig 14 spelade minuter då Petri återigen virvlar runt i anfallszonen efter att ha fått en passning av Jander och prickskjuter in 3-0 bakom en återigen skymd målvakt.

4-0 kommer endast 8 sekunder senare (en evighet om man frågar Molle) då Peter stöter in pucken frispelad av Petri.

Petri hinner även med att sätta sitt tredje mål för kvällen assisterad av Mörken och Jander före periodpausen.

Om Järna har pratat ihop sig för att förändra matchbilden så vill Mörken något annat, även nu gör han mål i första bytet efter att ha slagit in en retur efter att Sjögar har skjutit.

Efter 25,45 så gör Petri sitt fjärde mål då han återigen använder sin fart och kommer fri på högerkanten och trycker in pucken med ett skott vid första stolpen.

Målskyttet avslutas när Mörken gör sitt tredje och Kringelstans åttonde mål för kvällen, assisterad av Jander och Peter.

Kringelstan var som alla förstår överlägsna denna kväll då man vinner med 8-0 och skotten med 45-13 men en stor anledning till detta var att man höll skärpan uppe och gjorde sitt jobb matchen igenom.
Ett stort plus till hela laget men såklart ett extra till ”nollan” Larsson och Petri med 4 mål och Mörken med 3.