+55 – AC Camelen

Äntligen dags för hemmamatch igen när A-laget tog emot Camelen, ganska hög stämning i hallen när vår DJ pumpade på musiken för både spelare och åskådare.

När matchen startar så är det hemmalaget som tar tag i taktpinnen omgående, Camelen står emot i knappa fyra minuter innan Jesse kan trycka in ledningsmålet assisterad av Bosse.

Det tar tre minuter ytterligare innan 2-0 kommer och då är det Valle som assisterad av Nibbe och Kajan utökar ledningen.

3-0 dröjer bara en och en halv minut och då är det Tony som lägger in pucken assisterad av Valle och Bros.

Efter detta rullar det på fram till halvtidssiffrorna 8-0, målen gjorda enligt följande 4-0 G 13 A 5,23. 5-0 G 11 A 23. 6-0 G 31 A 13. 7-0 G 33 A 10,13. 8-0 G 6 A 11.

Som alla förstår så är matchen avgjord då hemmalaget för dagen är numret större än sina gäster men som oftast så gäller det att hålla fokus hela matchen.

Givetvis tar det bara en minut innan Camelen reducerar och om Larsson tidigare under säsongen fått mängder av beröm för sina insatser mellan stolparna så kan vi väl bara konstatera att den reduceringen kommer han inte lasta sitt försvar för.

Även om Kringelstan har slagit av något på takten så gör man fyra mål i andra enligt följande, 9-1 G 10 A 33,13. 10-1 G 13 A 23. 11-1 G 13 A 10,23 samt 12-1 G 6.

Alla i laget får beröm för sina insatser på isen och extra glädjande var det att se Tony ”The Sniper” göra comeback då det var hans första match för säsongen efter hans överkroppsskada.

Om man ska hitta någon smolk i bägaren efter en sådan klang och jubel föreställning så var det väl att Dala drog på sig Kringelstans första utvisning för diving, enligt rapporter väntas det dryga böter för det svanhoppet från disciplinnämnden.