+35 laget befäste andraplatsen

Efter att i vanlig ordning hamnat i underläge i början av matcherna tog vi tag i taktpinnen. Första perioden var jämn och slutade 1-2.

Andra perioden tog vi över ganska ordentligt och spelet förlades till största delen i deras zon. Vi gick upp och förbi på resultattavlan. Matchen höll ändå på att sluta illa. De kvitterade till 3-3 med knappt fyra minuter kvar.

Tullinge drog på sig en tvåa i slutet av matchen och vi fick möjlighet att spela PP. Vi hade flera chanser och till slut når Siitonen fram med en passning till Tony som snyggt skjuter en isare intill vänster stolpe. 19.46 visar klockan och målet fastställde slutresultatet 4-3.

Vi kan till stor del tacka Tony Asplund för segern. Tre mål och pigga ben.
Två av målen gjorde han på egen retur.

Tony predikar alltid att vi skall gå rakt på mål efter avslut. Idag visade han hur man gör också (som så många gånger förr). TACK TONY.

Vi måste ge en eloge till Peter Armuand i mål som ställde upp och lirade när varken Putte eller Ove fanns tillgängliga.