Stökigt i Telge när seniorerna vann

det var inget roligt gäng att möta. Målvakten skulle kliva av i pausen för att vi skulle spola isen !!!! han skulle missa ett Tv-program. Vi har alla olika prioriteringar och det måste vi goda människor respektera och ha förståelse för.

Det var flera år sedan vi spelade en så pass "ful" match. Väldigt mycke hugg, slag och en j-la massa gnäll var legio. Domarna var, precis som vi, klart besvikna!.....................

Till matchen:
Efter stort spelövertag gick vi till pausvila med 3-1. Matchen var ju avgjord så vi tog det lugnt i uppstarten. vips så stod det 3-2, vi ryckte och sen 4-3. De saknade definintivt inte chanser till kvittering.

Med en minut kvar och ett avklarat boxplay lyckas vi bryta ett av deras anfall och vi får friläge.....målvakten blir grundlurad och matchen avgjord! Av bara farten trycker vi in en till!
6-3, en riktig grisvinst!
Publicerad: 28 februari 2011