Ni spelade första matchen i årets DM?

Japp och det blev dubbel överaskning när vi kom fram - inget fik öppet och sen UTERINK!

Man fick backa minnet tillbaka till knatteåren, med ludvikavantar och toppluva, för att påminna sig om att det var hockey vi skulle lira i går.

Hur gick matchen då?

Vi gjorde en riktigt bra match jämfört med vad vi presterat senaste tiden. Det var vi som förde spelet och hade flest chanser. Vi gick fram till 2-0 och spelet flöt på bra. I paus hade vi 2-1.
Ganska snart i andra så gjorde de två snabba och då blev det till att jaga kvittering.

Med 1,15 kvar så tog jag ut Peter och lira 6 mot 5 och vi skapade ett konstant tryck i anfall. Med bara 15 sekunder kvar lyckades vi kvittera.

Härligt, vad hände sen?

Fem minuter sudden och vi fortsatte dominera. Mäkinen som drivs av ett stort socialt patos och vill att allt skall vara rättvist, tog en tvåa i offensiv zon och spelet jämnades ut.

Efter en mållös sudden blev det straffläggning. Kringelstan straffades och förlusten skrevs till 4-3.

Publicerad: 12 december 2011