Förlust i årets roligaste ishockeymatch

Coacherna, Bros och Esa, tänkte samma tanke! Hur ska vi rå på ryska björnen?

En extrem defensiv och lite flyt skulle kunna räcka långt. Vi gjorde en riktigt, riktigt bra ISHOCKEYMATCH i första perioden. Det var kul och inspirerande att se ALLA i laget spela som ett lag och dessutom spelade alla ishockey. Första fullträffen för säsongen!

Vi lyckas hålla Nynäs stången bra och efter 0-1 i första perioden så var motståndarna både konfunderade och imponerade av det där blå laget från nå’n lägre division! Vi hade dessutom också flera riktigt giftiga chanser, där framförallt Rune höll på att hamna på löpet!

Nu höll tyvärr även den här matchen på i 40 minuter och redan i4e minuten daskade de in två snabba mål. En tappad tekning av mig rakt upp och deras back får pucken och kan stå länge och sikta. Hittar polaren vid ena stolpen som retfullt enkelt tar emot o styr in pucken. Trean kommer också till på en stenhård passning vid sidan av Charlie, där gubben i lådan dyker upp!

Efter de två snabba målen släppte Nynäs alla tankar på en eventuell straffläggning. De spelade ut hela sitt register och visade att de verkligen är ett av Sveriges absoluta topplag i genren! Följdriktigt ramlade också fler mål in bakåt.

Känns lite udda att säga att man lirade årets roliga match efter att ha torskat med 2-7, men så var det. Inga sura miner efter matchen och resultatet får betraktas som rättvist….men tänk OM….
Publicerad: 10 december 2012