Tung förlust för juniorlaget

MB Hockey startade i en rasande fart och radade upp chanser. Vi hann inte alls med i svängarna. Deras sekretariat uttryckte förvåning över MBs fina spel och enligt dem så gjorde de sin klart bästa match för säsongen.

Det ringde redan efter 20 sekunder i första bytet och efter det hade vi väldigt svårt att både freda oss och att skapa nåt framåt. Det tog nog tio minuter innan vi ens hade ett skott på mål.

Efter tolv minuter hände det som inte får hända. Putte räddar ett skott och samtidigt smäller det till i ljumsken. Det gick så illa att han fick kliva av med svåra smärtor. Vårt läkarteam har ännu inte kommit med domen, men en preliminär bedömning talar om flera veckors vila och rehab.

Av en händelse var en veteranmålvakt från Arlanda på plats och ställde upp direkt efter ett snabbt ombyte.

MB fortsatte målproduktionen och efter 20 minuter stod det 0-5. I andra perioden lyfte vi upp spelet en aning och lirade 2-2. Slutresultatet skrevs till 2-7.

Vi gjorde, trots förlusten, ändå en godkänd insats även om en del felpass och felplaceringar förekom i egen zon. ”Indianare” är annars ett begrepp som många förstår. Förutom keepern hade våra backar en riktigt svettig afton och framåt handlade det mesta om ytterparet Mörk & Tompen. Tompen hade bl.a. en raket i ribban så det klang i hela hallen.
Publicerad: 22 januari 2013