Väl tilltagen gästfrihet

Vi startade matchen lite avvaktande första minuterna sen dominerade vi matchen ganska tydligt. Efter 4.51 i första hängde vi 1-0 efter ett snyggt anfall där nästan hela femman var inblandad.

Vi hade en hel del chanser men avsluten satt för högt eller utanför så vi fick inte mycket puckar att jobba med framför kassen. Lite mer utdelning på alla chanser var vi nog värda även om deras keeper var riktigt duktig.

1-0 i paus kändes väldigt lungt och alla kände nog att snart lossnar målskyttet. Det stämde också,men tyvärr för Danderyds räkning. Två tunga skott utifrån i andra fastställde slutresultatet 1-2.

En fullständigt onödig förlust.

Sett över hela matchen var vi klart starkare och hade ett stort puckinnehav, men vi lade in alldeles för lite puckar på mål.

Vi hade tyvärr inte riktigt förmågan att ändra vårt spel under matchens gång. De kom med bara nio utespelare mot våra 15 och var nog tacksamma att vi spelade så avvaktande som vi gjorde matchen igenom.
Publicerad: 3 februari 2013