Seger i ”Sommarfighten”

Första matchen genomsyrades av felpass, korta byten och tunga lungor. Vi hade ett kraftigt spelövertag men lyckades bara få in ett mål i första perioden.

Tvåan och trean ramlade in i början av andra perioden. Ett av dessa mål blev matchens delikatess, signerad Esa ”Kari Eloranta” Kyllönen. Med två man hängande över sig i hörnet lyckas han slita sig loss och ta sig in framför mål och mycket snyggt sprätta upp den i taket i motståndarkassen. Esa gjorde en kanoninsats matchen igenom och valdes till Kringelstans bästa spelare. Sommarträningen gör nytta!

Med fyra minuter kvar och 3-0 började vi fundera på om Peter skulle hålla nollan i mål!
Vad händer: Massor med misstag och öppna spjäll åt båda håll och målen rasar in. Fem mål på fyra minuter kändes grymt för de båda duktiga keeprarna. Slutresultat 5-3.

Andra matchen blev målsnålare även om det var samma kanonad från vår sida mot Charlie i Järnakassen.

Nu var det Järnas tur att ta ledningen och leda efter första perioden. Vi kom dock igen och gick upp i ledning. Deras kvittering kom efter en av deras kontringar. I spel en mot en luras en av våra backar upp till korvkön på läktaren och vips var det kvitterat. Vi får tacka Peter i mål sista minuterna då han gjorde flera högkvalificerade räddningar. Slutresultat 2-2.

Peter och Esa stack ut i Kringelstan men de överglänstes med råge av ”Sommarfightens” gigant. Charlie Göthe i Järnamålet som spelade fenomenalt båda matcherna.

Nu får vi åter lägga oss i hängmattan igen tills vi går på is i Augusti.
Publicerad: 8 juli 2013