Seger i genrepet

Några återbud gjorde att vi kom till spel med endast 12 utespelare och Micke i mål.

Salem spelade en betydligt bättre ishockey än när vi mötte dem förra året. De förde spelet och vi hängde inte alls riktigt med i svängarna. Följdriktigt så ledde de också i periodvilan med 1-2.

Andra perioden fortsatte på samma sätt och vi låg för långt ifrån våra motståndare på isen. Först efter 5-6 minuter i andra började vi åka skridskor och ligga på motståndarna mycket bättre. Det gav resulat och helt plötsligt var det vi som åkte skridskor och till det även lyckades med ett bra passningsspel.

Följdriktigt trillade även målen in för oss. Inom loppet av 6 minuter lyckades vi helt vända matchen och vi vann sista perioden med 4-0. Slutsiffrorna lyste 5-2.

Kul att se att våra offesiva backar får utdelning. Backparet Silverberg-Andersson spelade frejdigt och stod för tre av målen framåt, snyggt jobbat.
Publicerad: 21 oktober 2013