Delad pott i MB-hallen

Dagen till ära spelades det förmatch i hallen inför kvällens höjdpunkt. Förmatchen spelades mellan div.1 gängen Hammarby och Nyköping och vi hann med en kort titt på matchen innan det var dags för att byta om och ladda inför vår egen fight.

MB har vi haft många jämna fighter mot och denna kväll var inget undantag. Vi följdes åt i målprotokollet och ställningen i halvtid var 2-1 i vår favör.

Efter fyra minuter i andra perioden gjorde vi ett litet ryck efter matchens snyggaste prestation. Jander tar fart från eget mål och gör en uppåkning, lite kroppsfinter och innanför blå drar han på ett lågt, välplacerat skott nere vid höger stolpe. 3-1ledning och segervittring!

Tyvärr så reducerar de i bytet efter och kvitteringen kommer också ganska tidigt och det blir åter lika i matchen.

Lyfter fram ytterligare backar: Mange som back funkade bra, en defensiv fullträff! Jakob, vår rookie, som går från klarhet till klarhet under matcherna!

Matchen slutar 4-4. Även om vi grämde oss en del för tappade ledningar och tappad poäng så var slutresultatet rättvist.
Publicerad: 21 november 2013