Grym framgång för juniorlaget

Förra årets elitserielag, Nacka, kom på besök. De hade en 9-0 seger i ryggen inför matchen och de startade i ett ursinnigt tempo. Det tog ett par byten innan vi fattade att matchen startat.

De bombarderade Micke i mål ordentligt i första perioden och hade 23 skott på mål. Det måste vara nåt slags rekord under en period.

Dock var det vi som gjorde första målet. Holma höll sig framme på en retur från Mörken. De utjämnar och vi gick till pausvila med 1-1 som vi var grymt nöjda med.

I början av andra tar vi ledningen igen. Gurkan får pucken i slottet och drar på. Han får till årets träff och pucken sitter högt i nätet. Deras snickare i mål blir jättearg!

De utjämnar ännu en gång några minuter senare. Med tio minuter kvar är det åter dags för firma Holma-Mörk att agera i anfallszon. Mörk lirar Holma som gör sitt andra mål för dagen och som också ger slutresultatet 3-2.

Smolket i bägaren är att Holma skadade knät i matchen. Läkarteamet befarar en inre ledbands- och meniskskada.

Hela laget gjorde en riktig kämpainsats och det var kul för coachen att se att ALLA spelade försvarsspel idag och gjorde det dessutom föredömligt.

Ett speciellt tack till Micke i mål som höll oss kvar i matchen i första perioden.
Publicerad: 1 december 2013