Stark insats av A-laget

Vi besökte Arlanda X-wings i Märsta denna sena söndagskväll.

Vi kom till start med endast nio utespelare och med Micke i mål. Micke fortsätter att imponera och denna afton fick han hålla nollan. Stort grattis till en kanoninsats. Han hade stor hjälp av våra tre backar som fick slita hårt hela matchen igenom.

Lite oro fanns i ledet om vi skulle orka eftersom vi var kort om folk. Första tio minuterna böljade spelet fram och tillbaka med mycket chanser åt båda hål och vi hade svårt att hitta linjerna i vårt eget spel.

I andra halvan av perioden tog vi tag i spelet. Vi lirade riktigt bra och rolig hockey resten av matchen. Matchen avgjordes nog i slutet av första perioden då vi inom en minut gjorde tre snabba mål.

Andra perioden fortsatte som den första och vi dominerade spelet stort och hade mycket chanser och skott på mål, hela 39 skott under matchen. Ytteligare tre mål i andra gav oss segern med 6-0.

Utespelaren för dagen var vår specielle sniper, Tony, som gjorde hela fyra mål denna afton. Stort tack till Tony, alltid lika giftig i anfallszon!
Publicerad: 2 december 2013