X-Wings flög vidare mot semifinal i DM

Det blev en ganska jämn tillställning där vi dock vann skotten med 25-15 och hade de flesta klara målchanserna även om motståndarna inte var ofarliga framför Jensa.

Det blev psykologiskt tunga mål bakåt. Efter att Mörk sopat in en retur på Kajans skott så ledde vi hela första perioden ända fram till deras kvittering 1,31 kvar.

I andra perioden mattades vi lite grann och skapade inte alls lika mycket framåt som i första perioden.

Perioden såg ut att bli mållös, men efter ett dåligt byte av oss mellan femmorna blir helt plötsligt två vita spelare rena framför vår kasse och de lyckas vispa in pucken med endast 49 sekunder kvar av matchen.

Vi gjorde ett sista försök att lira 6-5 men utan att skapa någon riktigt het målchans.

Vårt powerplay lämnade ganska mycket att önska. På 6 försök lyckades vi aldrig skapa några riktigt vassa målchanser.

Sorti ur DM i kvarten efter 2-1.
Publicerad: 8 februari 2014