Historisk storseger för A-laget

Det blev en lång resa för match mot IK Waxholm.

Domarna tipsade oss före matchen om att åka skridskor istället för att hakas. Naturligtvis, i första bytet, tog domaren en utvisning på oss, men sen blev hela matchen en mycket lugn tillställning utan snack och utvisningar för vår del.

Vi startade lite trevande och det var chanser åt båda håll. Det tog ända till tionde minuten innan Henriksson kunde skicka in första baljan som också var hans första i A-laget. Tyvärr glömde alla bort att sno pucken åt honom.

Efter målet tog vi mer och mer över matchen och utdelning kom. Fyra mål hann vi med i första perioden.

Orken tröt betänkligt hos motståndarna i andra perioden och vi dominerade stort. Så här sent på säsongen brukar sommarträningen visa sig. Bra grabbar!

Vi skickade in ytterligare åtta puckar innan slutsignalen och tavlan visade på vår största seger ever, 12-0.

Vi hade ett riktigt roligt och bra spel matchen igenom och två jämna femmor. Målen fördelades lika mellan våra två femmor och dessutom hamnade nästan alla i målprotokollet.

Tre tvåmålsskyttar hittade vi, Molle, Tony och Bros, där Molle stod för matchens prestation. Inom loppet av TVÅ sekunder (enligt protokollet) snitsade han in två baljor på raken.
Publicerad: 10 februari 2014