Vänskapsdubbeln part two

Dags att ta revansch för förlusten senast.

Vi startade bra och tog också ledningen med 1-0. Spelet var betydligt jämnare denna match än förra. De var något starkare än oss i första och lyckades först kvittera och sedan i slutminuten av första även ta ledningen innan paus.

Efter välbehövlig vila och nyspolat kom vi ut till andra perioden. Spelet var jämnt med det var Järna som scora. De gjorde både 3-1 och 4-1 innan det var dags för oss. Vi fick lite flyt i spelet och inom loppet av sex minuter gick vi från tremålsunderläge till 4-4.

De fem sista minuterna hände inte mycket framför målvakterna, men vi var inte långt från segern när Tompen fick chansen framför kassen och prickade stolpen. Matchen slutade 4-4.

Vi höll ihop laget på ett bättre sätt än senast och skapade en hel del chanser framåt. Att det var en jämnare match än senast visar skottstatistiken som vi vann med 23-17.

Backarna Jakob och Besse drog ett tungt lass under kvällen och gjorde ett kanonjobb. Jakob vikarierade även som forward i slutet av matchen.

Det var härligt att se lagliraren Mats Rydberg, som trots skada, ställde upp helhjärtat för laget. Han kämpade, slet och trotsade både smärtorna och läkarteamets råd att avstå matchen. Han bidrog dessutom med två snygga mål. Matchens lirare!

Kul att se Dala på isen, normalt som back, nu som forward. En av få i laget som lirar bra på alla platser (möjligtvis inte som keeper)!

Micke i mål måste gilla Järna. Rehaben efter senaste matchen blev lyckad och han var tillbaka i kassen direkt. Även denna gång gjorde han en mycket bra insats och han kan inte lastas för något mål bakåt. Tack Micke.

Övriga i laget gjorde en fullt godkänd insats och ges betyget tre kringlor.
Publicerad: 29 september 2014