Debaclet i Templet

I mötet med serieledarna, Trångsund i Elitserien +50, blev det inte riktigt som vi tänkt oss. Vi vann skottstatistiken med klara 32-19, men resultatet blev något helt annat.

Vi släppte in 0-1 redan efter tre minuter och sen ramla målen in bakåt i jämn takt. 0-4 i halvtid.

Med skotten 19-8 i vår favör i andra borde det ju hänt nåt…..men icke, 0-2 slutade sista perioden. Domaren berättade för oss efter matchen att den slutade 1-6 till motståndarna.

Putte i kassen, fick tyvärr lite för dålig hjälp av oss utespelare, både backar och forwards.

Vårt tröstmål gjordes av Molle, på retur efter skott från Berra. Mål i premiärmatchen för Molle, snyggt!

Även om vi hade mycket puckar på mål var vi för uddlösa och fick sällan något ordentligt tryck i anfallszon eller bra anfall med ordentliga avslut.

Kringlor kan tyvärr bara delas ut till en enda spelare denna afton: Backen, Berra Karlström gjorde en gedigen insats. Passningssäker och rörlig. Den ende i laget som stod ut, och stod upp! Fyra kringlor. Snyggt!!

För att ta poäng i Elitserien krävs att fler producerar på isen och då menar jag inte poäng!
Publicerad: 16 december 2015