Ett spelskickligt lag från Bennys hemtrakter blev för tungt

Det blev ännu en tung förlust i knatteserien och nu är chansen till en topplats borta för våra yngsta medlemmar.

Vi stod upp hyfsat bra i första perioden och hade Mörk träffat nätet istället för underkant ribban vid 0-0 kanske matchbilden blivit en annan. Tyresö förde dock spelet klart även om vi fick en del chanser.

0-2 i paus och hoppet levde. Tyvärr gjorde de 3-0 redan i tredje minuten och de kunde fortsätta sitt lir och spela ut än mer. Fyra ytterligare mål föll i andra och förlusten skrevs till 5-2.

Kringelstans mål gjordes av Kenneth Åhs på en retur och Kajan med ett lågt välplacerat skott från blålinjen.

Vi fick aldrig chansen att bita oss fast i deras zon, utan det blev mest sporadiska anfall,där för få i femman deltog.

Det var tyvärr ingen kedja som fick anfallsspelet att stämma.
En orsak kan vara att coacherna särade på knattarna så vi inte hade någon komplett raketkedja!

Tre spelare fick mer än två kringlor:

Trots fem insläppta var Backis i mål en av de som fick flest Kringlor denna afton. En kanoninsats som höll siffrorna nere.

Efter att ha tränat bra hela hösten och även bidragit med flera paket kaffe, tyckte coach att det var dags för matchpremiär. Härligt att se en Rookie i sin första match ta för sig som han gjorde. Högerbacken Vesslan (Mats Vestlund) kommer laget få mycket nytta av framöver!

Ytterligare en back får en massa kringlor. Kajan gjorde en strong insats. Ju tuffare motståndet är, desto bättre spelar han.
Publicerad: 8 februari 2016