Vinst och vittring på toppen

Örby/Östberga stod för motståndet och de spelar sina matcher i Farsta ishall.

På värmningen blev vi lätt imponerade av motståndet, de hade namntryck på ryggen. Sånt inger respekt och tankar på ett lag som vill uppåt.

Dock, spelmässigt visade sig namnskyltarna vara övervärderade. Vi tog snabbt kommando om spelet och vi dominerade stora delar av matchen. Även om motståndet inte var så tufft var det mycket roligt att se oss göra en så bra match som vi gjorde.

Redan efter två minuter och i samma byte, lägger Kajan TVÅ långmackor som ger friläge till Dala. Andra gången sitter pucken snyggt mellan benen på keepern.

Målen rullar på och 3-0 i paus är helt rättvist. I andra perioden gjorde vi tidigt tre mål inom två minuter och när Kajan i PP dundrar in en isare från blå till 6-0 är matchen naturligtvis avgjord. Tröstmålet de la in, bakom en storspelade Putte, fastställde slutresultatet 6-1.

Det blev totalhockey från Kringelstans sida där hälften av kvällens mål leverades av backklubbor.

Alla i laget gjorde en kanoninsats och några skördade mycket poäng: Dala 2+1, Kajan 1+2 & Valle 1+1 var de som stack ut i poängskörden.

Speciellt imponerade Dala, som alltid levererar var han än placeras! Idag som ytterforward och vips noteringar i matchprotokollet.

Absolut viktigast och mest positivt för coach denna afton var den härliga stämningen i laget. Underbar feeling och go rakt igenom. Inget gnäll, vare sig på medspelare, motspelare, domare eller vädret!
Publicerad: 18 februari 2016