Sega ben i premiären

Uppvärmningen blev kraftigt störd då Hammarby hade kört med det gamla tricket att kalla till match en halvtimme senare än den startade så uppvärmningen blev kort, väääääldigt kort för en av dem som bor närmast (Olle D).
Vet inte om det var premiärnerver men från pressläktaren såg det väldigt spänt ut och följaktligen kom första baklängesmålet redan efter 35 sekunder men inledningen av matchen skulle bli mer händelserik än så.
Redan en minut senare står rookien Sami helt ren i slottet fint framspelad av Benny och pang det är kvitterat, all heder åt scouterna som plockade upp den målskytten som free agent.
Säg den glädje som är långvarig efter 2:46 in i matchen har Hammarby återigen tagit ledningen och mer skulle komma, träning av försvarsspelet verkar inte ha varit högprioriterat på försäsongen.
Efter tolv minuter kommer 3-1 och det dåliga försvarsspelet fortsätter, vi är en ramträff ifrån reducering men istället vänder spelet och fyran trillar in och samma scenario sker före 5-1 målet.
Uppgivet släpps även 6-1 innan Sami återigen håller sig framme och reducerar till 6-2 och Samis två mål är nog det enda som Kringelstan vill ta med sig från den här matchen.
Var det ett tecken på matchovana man såg hos spelarna, till nästa år kanske man ska tänka på att lägga in några träningsmatcher för det här såg inte inget vidare ut, ingen i laget ges godkänt för den här insatsen utan då möjligen nämnde Sami som trots allt svarade för två mål i sin premiärmatch.