Seger för A-laget i Scaniarinken och BST hallen

Precis som i senaste matchen för J45:a så mötte A-laget en motståndare som hade högre medelålder, 54 respektive 56 år.

Om det var åldersskillnaden eller inte ska vara osagt men redan i första bytet trampar Tony ”Night sniper” runt sin back fintar keepern och snärtar in 1-0.

Ribban är lagd och målen rullar in, 2-0 genom Vesslan, 3-0 görs av Esa, 4-0 ett klassiskt klapp klapp mål där Esa o Vesslan frispelar Tony med öppen kasse, 5-0 görs av Jesse och 6-0 gör Norrland när han exploderar i ett friläge direkt från botbänken innan perioden är över.

Matchen är förstås avgjord vilket kanske syns lite emellanåt då Borgen får göra några riktigt fina parader men fyra minuter in i andra perioden bryter Solna ett uppspel i mittzonen och där alla fem hemmaspelare lite oförklarligt försvinner medans motståndarna kan kontra in 6-1.

Vid uppställning för tekning kommer förklaringen till baklängesmålet, ett stort hål i isen upptäcks vilket måste ha varit anledningen till baklängesmålet.
Nu känner Solna vittringen av omspel och skrinnar snabbt mot båset men blir rätt besvikna när förslaget kommer att matchen spelas färdigt i BST-hallen.

Resten av matchen ser ut ungefär som i första och Vesslan, Esa och Tony utökar sin målskörd fram till slutresultatet 9-1.

En bra och koncentrerad insats av Kringlorna som inte lät den här matchen bli en upprepning av matchen mot Camelen utan fortsatte att trampa på fram till slutsignalen vilket uppskattades av den månghövdade publiken. Som sagt så var det många som var duktiga men det är klart gör man ett hattrick så förtjänar man ett omnämnande bra gjort Tony.

En liten fotnot är att Svenska Spel erbjuder spel på om Valle ska lyckas göra mål i år, 79 ggr degen men som det har sett ut hittills är det oddset i underkant.